| 

 | 

 | 

Valvomoergonomia

  Monitorivarret   Valvomotuolit   LED-valaisimet   Valvomot   Yhteydenotto  

Kiskojärjestelmät, mobiilityöpisteet

Humanscale Access Rail on vapaasti muokattava kiskojärjestelmä joka parantaa työmukavuutta; tuo tilaa pöydille ja työpisteisiin, auttaa järjestyksen pitämisessä, helpottaa eri laitteiden saavuttamista ja käyttöä. Kiskojärjestelmä on suunniteltu erityisesti PACS/NOCS -ympäristöihin, Komento-/hälytyskeskuksiin sekä valvomoihin, eli kaikkialle joissa pöydänkannet ovat pullollaan useita monitoreja, valaisimia ja laitteita.

Humanscale T5 Point-of-Care vaunun tehokas virta-ratkaisu, muotoilu, liikkuvuus ja kaapelointi luo oikeasti ergonomisen kokonaisuuden. V7 seinä-asemassa on 1,3m toisistaan riippumaton korkeus-säätö monitorille ja näppäimistölle, joten käyttö onnistuu istuen ja seisten.

Valvomopöydän suunnittelussa huomioidaan ergonomia, tekniikan integrointi, toimivuus ja joustavuus jo siksi, että valvomotila säilyy harvoin samanlaisena kovinkaan pitkään. Gesab Valvomokalusteet ovat moduli-rakenteisia, joka takaa nopean toteutuksen ja helpot muutokset jatkossa. Valikoima kattaa ratkaisut useimpiin tarpeisiin; Advantis moderneihin CallCenter, Trading room ja toimisto -tiloihin; TecnoLan sopii ratkaisuksi teknisiin IT- ja valvomo -ympäristöihin; Asennettuja kohteita on porttivalvomoiden pöydistä aina 24/7 operaatiovalvomoiden kalustuksiin.

↑ Access Rail Kiskojärjestelmän avulla työpiste järjestykseen, ↵ M5/V7 Mobiilityöpisteet.

Valvomopöytien rakenne huomioi kaapeloinnin ja monitorihallinnan tarpeet. ↑ TecnoLan, ↵ Advantis.

©2011 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged