| 

 | 

Näyttö-/monitori -telineet

  Monitorivarret   Valvomotuolit   LED-valaisimet   Valvomot   Yhteydenotto  

Ratkaisu usean monitorin luomaan haasteen

Veistoksellinen Paramount näyttöteline on paitsi muotoilultaan sulava, myös käytännöllinen ja täyttää teollisuuskäytön tiukat laatuvaatimukset. Paramount tuo näkökenttään kaaren muotoon 4 - 8 monitoria. Näyttöjen asennus on nopeaa; kokoontaittumiseen ja laajennukseen tarvittavat komponentit ovat valmiina perusrungossa - ilman irto-osia. Paramount säätyy moniin katselukulmiin ja 2. kerros on irroitettavissa.

M8 monitoritelineellä laajin tuki eri valmistajien monitoreille - kantaen jopa 19 kg painavan näytön. M8 yhdistää teollisuustason rakenteen ohueen muotoiluun tehden siitä parhaan kumppanin painavalle monitorille. M8 Crossbar jakaa telineen kapasiteetin kahdelle max. 9 kg painoiselle näytölle vaakakiskon avulla. Crossbar.in yht'aikainen korkeus-säätö molemmille monitoreille on käytännöllinen usean käyttäjän työpisteessä.

Yleisin rakenne monitoritelineissä on suuri, vikaherkkä kaasusylinteri. M2 käyttää innovatiivista mekaanista jousirakennetta, joka takaa poikkeuksellisen tuen ja kestävyyden yhdistettynä keveään ja ohueen designiin.

M7 on laajasti teollisuudessa käytetty varsi, joka taipuu 1 - 5 monitorin telineeksi tai jopa näyttöseinäksi. Vakiona paras ulottuvuus ja laaja kirjo asennustapoja.

↑ Paramount näyttötelineellä kahdeksan monitorin kaari, ↵ M/Flex monitoriteline laajentuu vaivattomasti

↓ M8 & M8 Crossbar Monitoritelineet max 19kg näytöille, ↵ M2 sulavalinjainen yhden näytön teline.

©2011 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged