| 

 | 

LED-valaisimet

  Monitorivarret   Valvomotuolit   LED-valaisimet   Valvomot   Yhteydenotto  

Humanscale - LED-valoa ja ilmaa työpisteeseen

Lämpimin ja kaunein valo joka on koskaan nähty LED task valaisimesta. Hyödyntäen viimeisimpiä MCX LED Technologian saavutuksia, Element Vision luo laajan, väritarkan, heijastuksettoman, ergonomisen valon kaikkiin käyttötilanteisiin - Ja yksi MCX LED luo vain yhden varjon. Energiansäästö ulottuu pidemmälle kuin 7W tehonkäyttöön, Valaisimessa on himmennin sekä PIR ilmaisin, joka sammuttaa valaisimen kun käyttäjä lähtee työpisteestä. Element 790 yhdistää estetiikan tehokkaaseen 6W LED valaisuun - 50,000h käyttöikä - 25 vuotta tyypillisessä 9-to-5 toimistossa.

Horizon LED task valaisin - muodon ja käytettävyyden liitto, on Thin Film Teknologian™ ensimmäinen sovellus valaisimessa. Horizon hyödyntää sarjaa korkeatehoisia LED.ejä jotka ympäröivät polykarbonaatista ja optisista filmi -kerroksista rakennettua valopäätä. Horizon Thin Film tuottaa laajan, lämpimän ja heijastuksettoman 3000K valon - paras valonlähde ergonomiseen työpisteeseen. Pisteenä i.n päällä Horizon'in himmenninkytkin yhdistää virransäästön ja kauniin valon mihin tahansa käyttötilanteeseen.

Humanscale CPU telineet mahdollistavat teknologia investointien turvallisen ja tehokkaan säilytyksen mukautuen kaikenkokoisten laitekoteloiden asennuksiin.

↑ Element Vision LED-valaisin ↵ Veistoksellinen Horizon LED-valaisin

↑ Horizon LED-valaisimen valolähde ↵ CPU teline turvaa tietokoneen asennuksen

©2011 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged